ChargePoint logo

Hoe laadinfrastructuur past in uw supermarktstrategie

Steeds meer mensen stappen over op een elektrische auto. En ze hebben allemaal een plek nodig om op te laden, of dat nu thuis is, op kantoor - of waar ze winkelen! Wist u dat er in 2022 in Nederland meer dan 107.000 nieuwe elektrische voertuigen zijn geregistreerd, een stijging van 12% ten opzichte van 2021, goed voor 35% van de totale voertuigenmarkt?

Dat betekent dat uw klanten, werknemers en leveranciers binnenkort ook in elektrische auto's of vrachtwagens aankomen - en verwachten dat ze bij u kunnen opladen. Dit biedt grote kansen maar ook uitdagingen voor supermarkten; van nieuwe inkomstenstromen tot het aantrekken van nieuwe bezoekers, van het vergroten van de klanttevredenheid tot het elektrificeren van uw eigen wagenpark en distributiecentra. Maar waar begint u?

In dit webinar delen we met u hoe e-mobiliteit uw bedrijfsvoering op korte en lange termijn zal beïnvloeden, en hoe EV-laadinfrastructuur u helpt deze overgang te managen om uw bedrijf toekomstbestendig te maken.


Webinar agenda:

  • Trends en ontwikkelingen op het gebied van e-mobiliteit in de Benelux
  • Voordelen van een EV-laadoplossing - van klantenbinding tot duurzaamheidsdoelstellingen en nieuwe inkomstenstromen
  • Een EV- laadoplossing voor uw leveranciers, klanten - en uw eigen wagenpark
  • Regels en beschikbare subsidies

Registreer vandaag

Schrijf je vandaag nog in!

Tiid: On-Demand
Duur: 1 uur

Over ChargePoint

ChargePoint brengt het opladen van elektrische voertuigen (EV) naar meer mensen en plaatsen dan ooit met de wereld grootste en meest open EV-laadnetwerk. Wij ontwerpen, bouwen en ondersteunen alle technologieën die dit netwerk aandrijft, van laadstation hardware tot energiebeheersoftware en een mobiele app. Ons werk transformeert het transport en energiegebruik door meer mensen te helpen kiezen voor elektrisch rijden.