ChargePoint logo

E-mobilitetsguide: Så här elektrifierar du din transitfordonspark i 5 enkla steg

Elektrifieringen av fordonsparker pågår – och kollektivtrafiken är en central aktör för en ren framtid. De flesta tänker på fordonen först: Byt ut diesel mot elbussar. Men det finns fler saker att överväga … Och alla är viktiga:

Vilka rutter ska elektrifieras (först)? Hur ska laddningsscheman hanteras (jämfört med traditionell tankning) utan att det blir avbrott i verksamheten? Kan befintlig programvara integreras med nya verktyg?

Det kan verka överväldigande, men med en betrodd och erfaren partner vid din sida kommer elektrifiering av din transitfordonspark att bli en enkel resa.
Ladda ned nu

I den här vägledande guiden får du veta mer om:

  • Varför fordons- och laddningsdata är avgörande
  • Hur du integrerar befintliga system, t.ex. telematik
  • Hur programvara gör livet enklare
  • Hur du sparar pengar med bidrag och incitament
  • Sätt att finansiera elektrifieringsprojektet på
Hämta nu: 5 steg till en elektrisk transitfordonspark

Om ChargePoint

ChargePoint bidrar med laddning av elfordon (EV) till fler människor och platser än någonsin tidigare med världens största och mest öppna laddningsnätverk för EV. Vi utformar, bygger och stöder all teknik som driver detta nätverk, från laddningsstationernas hårdvara till programvara för energihantering och en mobilapp. Vårt arbete omvandlar transport och energianvändning genom att hjälpa fler människor att välja att köra elektriskt.