ChargePoint logo

EV laadoplossingen: De ultieme checklist voor retailers

Elke dag besluiten meer mensen om een elektrische auto te kopen. Vorig jaar werden in Europa bijna 2,6 miljoen EV's verkocht. Alleen al in Nederland reden er meer dan 330.000 elektrische voertuigen op de weg. Datzelfde jaar werden er meer dan 107.000 nieuwe plug-in elektrische auto's geregistreerd, goed voor 35% van het totale marktaandeel.

Wat betekent dat voor de detailhandel? Uw klanten, medewerkers en leveranciers zullen binnenkort steeds vaker met een elektrische auto komen – en ze verwachten dat u EV laden aanbiedt. Dit biedt enorme zakelijke kansen, zoals het verkrijgen van nieuwe inkomstenstromen, het aantrekken van nieuwe bezoekers, het stimuleren van klantenloyaliteit, het bereiken van duurzaamheidsdoelstellingen – en zelfs de elektrificatie van uw eigen wagenpark en distributiecentra.

In deze webinar delen we met u hoe e-mobiliteit van invloed zal zijn op uw activiteiten op de korte en lange termijn, hoe de EV laadinfrastructuur u helpt om uw detailhandel toekomstbestendig te maken en welke stappen u moet ondernemen om u voor te bereiden op het tijdperk van e-mobiliteit.

Agenda webinar:

  • Waarom kijken detailhandelaren naar EV laden?
  • Dingen om rekening mee te houden voordat EV laden wordt geïmplementeerd.
  • AVoordelen voor uw klanten, leveranciers, werknemers en wagenpark
  • Typische financierings- en leveringsmodellen
  • Q&A

Nu bekijken

Registreer nu en bekijk de video on-demand!


Tijd: On-Demand
Duur: 1 uur

Over Chargepoint

ChargePoint brengt het opladen van elektrische voertuigen (EV) naar meer mensen en plaatsen dan ooit met de wereld grootste en meest open EV-laadnetwerk. Wij ontwerpen, bouwen en ondersteunen alle technologieën die dit netwerk aandrijft, van laadstation hardware tot energiebeheersoftware en een mobiele app. Ons werk transformeert het transport en energiegebruik door meer mensen te helpen kiezen voor elektrisch rijden.