ChargePoint logo

2022 Charging Forward-rapport
Elfordon driver på förändringarna

När vi presenterade vår första branschdefinierande Charging Forward Report 2017 gjorde vi fem prognoser om vart vi trodde att elmobiliteten skulle ta vägen under det kommande halvdecenniet. Nu, fem år senare, är vi stolta över att kunna dela med oss av vår helt nya Charging Forward Report 2022, där vi återkommer till dessa förutsägelser och gör några nya, djärvare förutsägelser.Hur gick det för oss?

Ta reda på det genom att ladda ner rapporten, men låt oss bara konstatera att vi var helt rätt ute resultatmässigt sett till vår förtida prognos för 5 år sedan. Förutom att se tillbaka och göra framtidsprognoser inspekterar vi också marknadens nuvarande tillstånd, gör en djupdykning i dagens ekosystem för eldrift och slår hål på några vanliga myter om elfordon.
Ladda ned gratis

I den här rapporten får du insiderinformation, bland annat följande:

  • Varför vändpunkten för massanvändning av elbilar är närmare än du tror.
  • Vad som driver revolutionen för e-mobilitet globalt.
  • Hur företag, fordonsflottor och fastighetsägare kan delta i den största omvandlingen inom transportsektorn sedan Model T.
  • Var de flesta laddar och varför det är bättre än traditionell tankning på alla sätt och vis.
  • När det är bäst att ladda en elbil (tips: medan du gör något annat).
Ladda ned rapporten gratis och upptäck insiderinformation om EV-laddningsmarknaden.

Om ChargePoint

ChargePoint bidrar med laddning av elfordon (EV) till fler människor och platser än någonsin tidigare med världens största och mest öppna laddningsnätverk för EV. Vi utformar, bygger och stöder all teknik som driver detta nätverk, från laddningsstationernas hårdvara till programvara för energihantering och en mobilapp. Vårt arbete omvandlar transport och energianvändning genom att hjälpa fler människor att välja att köra elektriskt.