ChargePoint logo

2022 Charging Forward rapport
EV's zijn de drijvende kracht achter verandering

Toen we in 2017 ons eerste branchebepalende Charging Forward Report onthulden, deden we vijf voorspellingen over waar we dachten dat elektrische mobiliteit het komende half decennium naartoe zou gaan. Nu, vijf jaar later, delen we met trots ons gloednieuwe 2022 Charging Forward Report, waarin we die voorspellingen opnieuw bekijken en een aantal nieuwe, gedurfdere voorspellingen doen.



Hoe hebben we het gedaan?

Ontdek het door het rapport te downloaden, maar laten we zeggen... we zaten er precies op. Naast onze terugblikken en toekomstvoorspellingen, bekijken we ook de huidige staat van de markt, nemen we een diepe duik in het huidige ecosysteem van elektrisch tanken en ontkrachten we enkele veelvoorkomende EV-mythes.




Gratis download

In dit rapport vindt u:

  • Waarom het omslagpunt voor de massale adoptie van EV's dichterbij is dan u denkt
  • Wat is wereldwijd de drijvende kracht achter de e-mobiliteitsrevolutie?
  • Hoe bedrijven, wagenparken en huiseigenaren kunnen deelnemen aan de grootste transformatie in transport sinds het Model T
  • Waar de meeste mensen opladen en waarom het in alle opzichten superieur is aan traditioneel tanken
  • Wanneer een EV het best kan worden opgeladen (hint: terwijl u iets anders aan het doen bent)
Download het rapport gratis en ontdek insiderinformatie over de EV-laden markt.

Over ChargePoint

ChargePoint brengt het opladen van elektrische voertuigen (EV) naar meer mensen en plaatsen dan ooit met de wereld grootste en meest open EV-laadnetwerk. Wij ontwerpen, bouwen en ondersteunen alle technologieën die dit netwerk aandrijft, van laadstation hardware tot energiebeheersoftware en een mobiele app. Ons werk transformeert het transport en energiegebruik door meer mensen te helpen kiezen voor elektrisch rijden.