ChargePoint logo

10 stappen naar succes met EV laden voor werknemers

Download de gratis checklist voor een soepele implementatie van EV laden op de werkplek

Nu we de massa-acceptatie van elektrische auto's (EV's) naderen, moeten bedrijven stappen zetten in de richting van e-mobiliteit. De werknemers van morgen verwachten dat EV laden als voorziening en werknemersvoordeel wordt aangeboden.

Maar ook uw bedrijf zal ervan profiteren door de betrokkenheid en loyaliteit van het personeel te vergroten en tegelijkertijd uw bedrijf toekomstbestendig te maken, door een eersteklas werkplek voor werknemers te creëren, duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken en uw merk als groene onderneming te vestigen. Mis deze kans niet!

Download de stapsgewijze handleiding voor werkgevers: 10 stappen naar succes met EV laden voor werknemers.
Gratis downloaden

Met deze checklist van 10 stappen kunt controleren of u op weg bent naar succes:

  • Beslis wie de leiding heeft
  • Houd een enquête onder uw werknemers
  • Integreer laadinfrastructuur met bestaande systemen en software
  • Bepaal wie er wanneer gebruik kan maken van de laadstations
  • … en nog veel meer
Download de handleiding gratis en ontdek welke stappen u dient te nemen om EV laden voor werknemers succesvol te implementeren.

Over ChargePoint

ChargePoint brengt het opladen van elektrische voertuigen (EV) naar meer mensen en plaatsen dan ooit met de wereld grootste en meest open EV-laadnetwerk. Wij ontwerpen, bouwen en ondersteunen alle technologieën die dit netwerk aandrijft, van laadstation hardware tot energiebeheersoftware en een mobiele app. Ons werk transformeert het transport en energiegebruik door meer mensen te helpen kiezen voor elektrisch rijden.